Smartphonen/Surfplattan har gjort det enklare att ringa med skype

uppdaterad 120328

Passa på att se joke sidorna

Father bens site är en sk ”multipurpose site” 75% hittar hit med sökning då många av artiklarna ligger högt på google när du söker  25% läser alla jokes och ingår i nätverket ”A good laugh aday  keeps the doc away” Dit når du genom att ligga på maillistan eller att gå direkt till jokessidan 

NU TILL ÄMNET

Om man använder Skype  kanske bara några gånger i månaden brukar det alltid kludda med mikrofonen eller hörlurarna på datorn . Samma visa varje gång man får prova och  ställa in ljudet rätt och sen ringa upp den som försökt få kontakt.

Har man en smartphone eller surfplatta tillhands med en Skypeapp installerad och använder det trådlösa nätverket hemma  kan man svara i telefonen istället-den missar aldrig klart och rent ljud man blir lika förvånad varje gång 🙂 .

Man kan ha Skype installerat och igång både på telefonen surfplattan och  datorn samtidigt – om det ringer ringer på skype i i datorn svarar man i telefonen eller via surfplattan  istället  om någon av dem  är tillhands och slipper klydda med mikrofon och hörlurar. Jag använder därför inga hörlurar och mikrofon till skype längre de behövs inte. Har Skype i datorn ändå då det är lättare att administera Skype där.
Lär dig använda Skype

Utomlands är det suveränt med Skype i mobilen eller surfplattan då många WiFi nätverk tillåter internettelefoni- inte alla  men det brukar gå för det mesta- samtalskostnaden till vanliga telefoner ligger på ca 25 öre/min var man än befinner sig i världen bara man kan anknyta till internet via WiFi.Om man kan nå nån med Skype i datorn kostar det inget.

SmartPhonen och surfplattan  har  gjort Skype rejält enkelt att använda och blir alltid ett alternativt sätt att ringa var man än befinner sig om man hae WiFinät i närheten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *