Varning TWOO skickar ut dating spam från dina kontakter

digakutlogo

VARNING datingSPAM –TWOO ÄR EN DUBIÖS KONTAKT-DATINGSITE AKTA DIG

uppdaterat 170414

Twoo inte ens på kartan vid jämförelse av seriösa siter länk nedan/ många tacksamma kommentarer att läsa på slutet – så kommentera gärna det ökar trycket på TWOO  Det finns länkar till från olika intresseföreningar ..många många hittar denna varningflagga på internet genom Googling ..som du!

NU TILL ÄMNET

TWOO är ett dubiöst datingnätverk som använder tvivelaktiga metoder i sin marknadsföring- så är även Netlog som de gått samman med– AVSTÅ från dem och använd istället betydligt säkrare sociala nätverk är ett gott råd

En svensk bedömning  av datingsiter 2014 Twoo inte nämnd överhuvudtaget

Facebook  Instagram , Twitter .Google+  etc ger betydligt säkrare sociala nätverk där du har bättre kontroll över din personliga integritet

faceoco

En ny variant av mail från TWOO uppträder i feb 2014 där TWOO hälsar dig välkommen och direkt påstår att du är registrerad –OM DU VET ATT DU ALDRIG REGISTRERAT DIG är det ett sk Phishingmail som vill att du frågar efter lösenordet och sen loggar inpå TWOO- sen tar TWOO dina epostadresser och  skickar ut liknande mail till dina kontakter– MARKERA MAILET SOM SKRÄPPOST SÅ ÅKER SÅNT I PAPPERSKORGEN AUTOMATISKT NÄSTA GÅNG

Twoo har 25/2 2014 kommenterat på denna nu mycket välbesökta site och meddelat att man gått samman med NETLOG och erbjudit dessa medlemmar att gå med TWOO– NOTERA att erbjudandet har formen ”Tack att du blivit medlem i TWOO” som automatiskt skickats ut när TWOO köpt upp Netlog — YTTERLIGARE ETT EXEMPEL PÅ DUBIÖSA OSERIÖSA MARKNADSFÖRINGSMETODER 

Tidigare kom mail från TWOO där  någon god vän ( med foto) sägs rekommendera registrering på siten  TWOO  sen går det  enkelt att chatta med sina vänner — 

SÖK PÅ INTERNET PÅ TWOO SÅ HITTAR DU ÄVEN UTLÄNDSKA SITER SOM VERIFIERAR ATT DU SKA UNDVIKA TWOO

Mailen utgör ingen fara i sig hyva dem i papperskorgen och markera allt från TWOO som skräppost!

Mailen kan se ut så här / nu med min varningstext..

Registrera  dig ALDRIG då  siten därefter börjar skicka ut en inbjudan till dina egna kontakter att gå med i TWOO just därför att du är med och utan att du vet om det – det visar sig vara en datingsite upptäcker man efter ett tag.

Varje gång du ansluter till TWOO går nya mail ut det kan var påminnelser till sådana som redan kastat eller nya du mailar till- rena bondfångeriet!

Märkligt att Apple släppt igenom en app med sånt mög- men Apple är heller  inte samma Apple som när Steve Jobs levde och basade !

Så här kan ett mail du får se ut med ett förrädiskt kort på personen för att ytterligare lura dig

 

Om du får  ett mail enl ovan- l  ANSLUT INTE- det är ett spammail – lätt att bli lurad om du känner personen väl som mailet refererar till.

Det som händer om du registrera dig för prova:

TWOO  börjar skicka ut spammail till dina kontakter och gör det varje gång du är ansluten och sen skickar den ut påminnelser med jämna mellanrum-

Mailen går i första hand till de du mailar mest med eller är aktiva på facebook om du använt denna inloggningsväg.

Du börjar själv snart också få mail av typen:

Anders har registrerat sig anmäl fler så får du……

OM DU REGISTRERAT DIG OCH VILL AVSLUTA

Om du är registrerad  för att prova ut siten  gå in då på TWOO och avsluta kontot . Innan lås byt text och bild till någon dummy tex denna om det inte går att enbart ta bort, Lås sen kontot innan avregistrering Kontot kan återregistreras inom 6 mån så det ligger ju kvar på servern,

Lite lurigt att hitta men här  lite ledtrådar.

Du hittar på TWOOS webplats där du registrerade dig  information om din profil och annat  och där ges möjlighet att bla ha kontot aktivt eller låst och annat – intill där står med svag text  att man kan radera  kontot.

Klicka där och  en sida kommer upp med frågan Vill du verkligen radera som du då bekräftar

Därefter en kommer bekräftelse per mail i stil med

Klassa sen post från TWOO som skräppost i dit epostprogram   så åker ”skiten  i slasken  direkt” om det skulle komma mer från andra!.

LÄS MER på nätet om TWOO

Om du vill varna dina vänner att de kan ha fått ett spammail av dig  via TWOO- får  du gärna använda länken till denna sida- ju mer spridning den får desto mer mot eld till detta bondfångeri som inte verkar var någon höjdare i något avseende utan bar profiterar på Facebook innan bluffen avslöjas.

http://fatherben.se/wordpress/varning-twoo-ar-ett-dating-spam/

29 reaktioner på ”Varning TWOO skickar ut dating spam från dina kontakter”

 1. Ja det är ju för jäkligt precis alla i min kontaktbok ca 30 personer har fått e-post om att ansluta sig till Twoo och att det skulle vara jag som begärt det.
  Vilket skitprogram det är ju nästan kriminellt att skicka sådant e-post.
  Undvik skiten blockera, kasta, berätta för andra så de inte ansluter sig.

 2. Bra info. Precis det du beskriver hände mig. Jag gick ur skiten igår när jag upptäckt vad det var för ett elände.

 3. Tack för info. Fick ett sådant mail och beslöt mig för att googla lite innan jag tackade ja. Nu blir det så klart till att radera det istället!

 4. TACK för hjälpen att bli av med skiten!!!
  Nu är det bara att hoppas att mina vänner förlåter mig för alla spam de fått! 😉

 5. Fick mail därifrån så beslöt mig för att googla om det och så hittade jag denna klockrena infon, tackar.

 6. Detsamma har hänt mig att mina vänner har blivit kontakatade och trott det var jag, pinigt..Ännu värre är att jag köpte 12 foto eller vad det heter som dyker upp överst när man loggar in…trodde jag köpt dessa tolv och sedan slut..när det var tre kvar hade jag plötsligt 12till..trodde jag skulle svimma..var då inne och stoppade detta..trodde jag..
  nu har jag plötsligt tolv till, jag har mailat Twoo men inte fått något svar..måste försöka att ta mig helt ur hur nu detta skall gå till. Usch så hemskt och så dyrt…
  varning varning!!!!!!!!!!

 7. Mycket bra info! Tyvärr hann jag skriva till Twoo och ifrågasätta deras seriositet innan jag googlade och fann denna info. Jag menade hur kan någon 28-åring från Stockholm öht lägga till mig när jag aldrig hört talas om honom? Blev misstänksam direkt. Nu struntar jag i vad de svarar. Blockerar dem i stället.

  1. Jag har också fått två mail idag där de tackar mig för att jag blivit medlem! Har aldrig hört talas om sidan förut, så jag förstår inte hur dom har kunnat registrera mig där med min mail och mitt namn. Läskigt! Är jag medlem på riktigt eller luras de bara för att man ska gå in på Twoo och försöka ta bort medlemskapet? Vågar inte gå in på sidan..

   1. Verkar som det är en ny variant av TWOObondfångeriet i form av Phishing för att komma åt dina epost-adresser
    Om du inte registrerat dig själv kan du inte heller logga in utan att fråga TWOO efter password- GÖR INTE DET !!! DE LURAS SÄKERT !!

  2. Verkar var ett nytt trick då Twoo gått samman med Netlog och så blir du automatiskt medlem i TWOO
   — bondfångeriet fortsätter

 8. Netlog har gått samman med Twoo och det är därför Netlog-medlemmar fått mejl om detta.

  Vad gäller inbjudningar så skickas dessa endast om man som medlem själv väljer detta. Så länge du inte väljer Anslut och markerar dina kontakter händer absolut ingenting.

  Radera konto görs enkelt i Inställningar twoo.com/settings
  Instruktioner finns på twoo.com/faq eller via Helpdesk.
  Tveka inte att höra av er till info-sv@twoo.com om ni har funderingar.

  /Kitty, Community Manager, Twoo

 9. TWOO har tydligen anpassat sig något och inte förkryssat utskick från dina kontakter – men akta dig det är lätt att göra det av misstag
  Jag varnar fortfarande för denna datingsite TWOO som använt dubiösa metoder Till Netlogmedlemmar som ofrivilligt kommit med är rådet att snarast gå ur. Många är de som jag haft kontakt med som ofrivilligt fått spammail utskickade i sitt namnoch som nu känner sig jagade av folk som vill ha kontakt- särskilt gäller det kvinnor som känner sig utsätta- Hjälp till att Bojkotta Möget TWOO på Facebook och Twitter!

 10. vad är det för sjuka typer som söker kontakt via twoo.. jag träffade en på chatten som verkade jättetrevlig.. vi kom överens om att träffas och bestämde en plats på ett café.. när vi skulle gå skulle han hjälpa mig på med min jacka. ett märke ramlade av den. han böjde sig ner för att ta upp det och frågade vad det betydde. jag sa det var bröstcancerföreningen som sålde dem och sa att jag hade op. för bröstcancer 10 år tidigare.. karln säger.. jag har väl för fan inte tränkt mig en stympad gris.. den örfilen han fick var välförtjänt..så säger bara en otroligt sjuk person. aldrig mer aldrig aldrig aldrig…

  1. Tack för din kommentar
   Många vet inte att datingsiter drabbar utsatta kvinnor TWOO tillhör de värsta då de värvar urskillingslöst- HJÄLP TILL ATT BOJKOTTA TWOO
   PÅ FACEBOOK OCH TWITTER

 11. Hej.
  Jag har aldrig gått med i Twoo men får dagliga mail om att ja har olästa meddelanden på min profil. Jag undrar nu hur man går ur någonting som man aldrig har gått med i. Är det någon som har ett bra svar på detta??
  Sara

  1. Kanske du var med Netlog?
   Twoo köpte upp Netlog och då kommer du med automatiskt
   Visar bara vilken bluffsite det är!

 12. Fick åxå ett sånt mail just, men ”mighty google” tog mig hit så hejdå ”twoo” 😉

 13. vet att jag var medlem på netlog förut, och har fått en massa mail från twoo. Men blir osäker nu på om jag försökt logga in/regga mig på twoo. hur gör jag för att säkrast kolla upp detta utan att riskera något genom att requesta lösenord eller liknande?

  1. Eftersom du var med netlog är du nog registrerad i nån form eftersom du tydligen får mail som om du vore med i TWOO. Jag hade nog i dina kläder requestat lösenord loggat in och avregistrerat mig.

 14. Det som jag ej kan fatta är det att det finns varelser (för människor kan inte vara) som överhuvudtaget intresserar sig för sådana mail och ÖVERHUVUDTAGET öppnar dem…

  1. Jo det finns många på internet som är mer än lovligt korkade. men de dör nog ut med tiden 🙂

 15. Fick en fråga från en kvinna på Twoo. Svarade, sen kom hennes svar: Hon hade inte ställt någon fråga, förstod inte vad jag menade. Sen sista tiden har privata vänner kontaktat mig. De undrar varför jag har sänt dem förfrågningar om Twoo. Då började jag fundera, bli förbannad till o med. Efter att ha läst info här förstår jag hur Twoo har gått till väga. FULT! Jag får sitta o skriva försvalstal till mina vänner. Har nu gått ur. Aldrig mer.

  1. Avsluta ett TWOOkonto kan du inte göra här Du får kontakta TWOO
   Detta är en blogg som inget har med TWOO att göra

   1. Mina aningar tycks bekräftas att det rör sig om en adress-samlar-sajt förklädd till dejtingsida… Otroligt att den lyckats hålla igång så många år o-:
    Själv låter jag aldrig någon få tillgång till mina digitala adresslistor – lika lite som till min fysiska telefonbok q-:
    Däremot undrar jag om de stulit en massa bilder på människor, för så dysfunktionell som sidan är som mötesplats betraktat har jag svårt att föreställa mig att den någonsin kan generera några kontakter mellan IRL-personer?!?

 16. tror mej. twoo är en bluffare.
  de har 14 dagar ånges rätt. men de betalar aldrig tillbaka pengarna. går aldrig med den här saiten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.