iPhone har problem med telefonin-undersökning

Ryktet säger att iPhone inte riktigt räcker till som mobiltelefon och bestämde mig för att göra en miniundersökning.

Jag har frågat en grupp av ca 120  personer  i mitt nätverk hur en  iPhone är att ringa med- jag tror att kanske 20-30% av de tillfrågade har en iPhone och kanske många i urvalsgruppen  INTE har iPhone och heller  inte svarar på enkäten . Ca  80% av gruppen är 65+ övriga mellan 30 0ch 65.

Så här blev resultatet av enkäten – lite mer än hälften har svarat och 24 st användare av  iPhone har svarat- Av de som INTE svarat har huvuddelen sannolikt inte en iphone då > 90% i gruppen som tillfrågats brukar läsa mail onom 2 dygn

”Ingen rök utan eld” det bekräftas  snabbt att  iPhone har problem med telefonin

Av de som har iPhone är  hälften inte nöjda med telefonin . Eftersom iPhone ( förutom telefoni och kamera ) varit bäst i klassen som smartphone och användarvänlighet så  är det verkligen  telefonin som spökar för denna grupp!

Det som är märkligt är att hälften är också nöjda men det kan ha flera naturliga  förklaringar-Man kanske aldrig haft en så användarvänlig smartphone tidigare och är så imponerad av hur lättanvänd den är att man inte bryr sig om brister  i telefonin i bedömningen (iPhone-syndromet eller iPhonehysterin vad man nu vill kalla det !!)  eller man använder   telefonenså  lite så att det  inte är störande på en i övrigt mycket användarvänlig multiapparat ,  eller man kanske har haft en dålig telefon tidigare .

 

 Jämförelse Androidtelefon OS 2.3 (Gingerbread ) och iPhone 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.