Använda PRISJAKT ATT BEVAKA PRISET

uppdaterad 200224

Prisjakt är ett bra verktyg på nätet att kolla upp var man kan köpa en produkt till bästa pris.

Det många inte tänker på är att man också kan prisbevaka produkten och köpa när den har ett  kampanjpris. Man kan med hjälp av kurvan för prisutveckllngen se hur bästa pris sett ut under senaste året. Förutom kampanjer vid blackfriday  , jul  på sommaren sker det också vid andra tillfällen under året.

Jag har sökt efter en Ljudlimpa till TVn för att få bättre ljud och vet att just en Samsunglimpa har fått bra testvärden av Råd o Rön och är prisvärd i förhållande till ett högt betyg i bedömningen dessutom är den lättanvänd baserat på tester och användaromdömen.

Klicka på bilderna – äldre versionen prisjakt visas- funkar lika som nya

Jag har skaffat ett konto på prisjakt så att jag kan prisbevaka produkter.

Letar upp bästa pris

Av prisutvecklingen senaste året på produkten   ser man att den priskampanjas då och då- det betyder att man vid rätt tillfälle kan köpa den till betydligt bättre pris än just nu.

Lägger därför in en prisbevakning  på produkten  i avsikt att köpa när den har ”rätt” pris för mig.

När bevakningspriset uppnåtts får jag ett mail och kan då köpa produkten till kampanjpris.

Efter 1 månad sänktes priset först 500  eller 20% rabatt av Mediamarkt över  en helg men jag avvaktade för ett möjligt bättre bättre pris. Veckan efter  kampanjade Komplett.se  och nu med 40% rabatt 990 kr   då slog jag  till en måndagsmorgon och   paketet anlände  på tisdagen till närbelägna ICA föra avhämtning 🙂

 

Ett bra hjälpmedel att göra bra affärer på nätet utan att behöva leta så mycket om man gjort förarbetet att hitta en produkt med bra testvärden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *