… VARNING FRÅN POLISEN!!!

Passa på att se joke sidorna

Father bens site är en sk ”multipurpose site” 75% hittar hit med sökning då många av artiklarna ligger högt på google när du söker  25% läser alla jokes och ingår i nätverket ”A good laugh aday  keeps the doc away” Dit når du genom att ligga på maillistan eller att gå direkt till jokessidan 

NU TILL ÄMNET

DETTA MEDDELANDE  CIRKULERAR FÖR NÄRVARANDE och ser trovärdigt ut

OBS INGET JOKE OBS

Om du ser ett papper på bakrutan på din bil – då kan detta vara ett nytt sätt att göra bilkapningar 

Du går till din bil på en parkeringsplats, du låser upp bilen och sätter dig i den. Du startar motorn och lägger i backen. När du tittar i backspegeln för att backa ur din parkeringsplats, märker du ett papper fastnat i mitten av bakrutan.
Då lägger du i friläget och går ut ur bilen för att ta bort papperet (eller vad det nu är) som hindrar vyn.

När du når baksidan av din bil, det är då bilkapare kommer från ingenstans, hoppar in i bilen och tar den. De slår praktiskt ner dig när de åker iväg med bilen. Och gissa vad, mina damer och herrar? Jag slår vad om att din plånbok är i bilen. Så nu har bilkaparna din bil, din hemadress, dina pengar och dina nycklar. Ditt hem och hela din identitet är nu äventyrat!
(lämna aldrig nycklarna eller väskan kvar i bilen)

Om du ser ett papper sitter fast på bakrutan, så bara kör iväg. Ta bort papperet senare. Och var tacksam att du läst detta meddelande.

En väska innehåller alla typer av personlig information och identitetshandlingar, som du verkligen inte vill ska hamna i fel händer.

Ett bidrag från Klas M61

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.